Szállítási és Fizetési információk

Személyes átvétel átvevőpontunkon

A 17:00-ig beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon tudod átvenni budapestni átvevőpontunkon.
*EMAIL-ben értesítünk amikor rendelésed átszállításra került és átvehető*

Átvevőpontunk címe: 1119 Budapest, Etele út 32 (barkácsbolt)

 

Házhozszállítás

Szállítás a GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, melynek díja 1690 Ft! 

A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a csomagszámot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

GLS ügyfélszolgálat: 06-29/886-700 munkanapokon 7:00-20:00-ig. A tőlünk e-mailben kapott csomagszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a csomagszám segítségével itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

  

Szállítási naptár

Fizetési lehetőségek részletesen 

Vásárláskor többféle módon is fizethetsz, nekünk minden fizetési mód egyenértékű!

SimplePay Bankkártyás fizetés

Egyszerű és bankköltség mentes megoldás a SimplePay. biztonságos rendszerén keresztül!  A banki fizetőoldal adattartalmáról a Tervezz Egyedit.hu nem szerez tudomást, az tőlünk függetlenül és védetten történik. A termék szállítási határidejét a sikeres bankkártyás fizetés visszaigazolástól kell számolni.

Bővebb információt a SimplePay honlapján találsz. https://simplepay.hu/

Fizetés banki átutalással vagy banki készpénz befizetéssel

Ebben az esetben vállalod, hogy a rendelést követően átutalod, vagy bankszámlánkra a K&H Bank Zrt. bármely magyarországi bankfiókjába készpénzben befizeted rendelt termékek ellenértékét. Az általad vásárolt termékek gyártása csak a rendelés teljes ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően kezdődik, a szállítási határidőt ehhez képest szükséges kalkulálni. Ha sürgős a szállítás, kérjük, küldd el nekünk e-mailben a banki fizetésed igazolását (info@tervezzegyedit.hu) a rendelés számára való hivatkozással!

KODI-PACK Kft.
Számlaszám: 10400188-50527069-84541000
Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
IBAN: HU94 1040 0188 5052 7069 8454 1000
Swift kód: OKHB HUHB

Fizetés utánvéttel

Az utánvét kezelés díja 500 Ft.

Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzben (ha van rá lehetőség, bankkártyával a futárnál) fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét. Utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendeléssel kapcsolatosan előleget, illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére.  Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a TervezzEgyedit.hu a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat.