Pénzvisszatérítési szabályzat

Ha nem vagy elégedett a rendeléseddel, vagy úgy tűnik, hogy az eltér attól amit vártál, kérjük, lépj kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén. Ügyfélszolgálati csapatunk felülvizsgálja kérelmed, és továbbiakról emailben tájékoztat.

Kérésed felülvizsgálatához, kérjük, mellékelj egy fényképet a termékről, és mond el, miért nem vagy elégedett megrendeléseddel.

Megjegyzés: Szabályzatunk szerint erre az átvételtől számítva 14 napod van. Ha már 14 nap eltelt a termék kézhezvétele óta, sajnos nem tudunk megoldást ajánlani.
Ha a termék sérült, hibás vagy eltér az webáruházban látottaktól, fordulj hozzánk bizalommal. A gyártási folyamat és a szállítás során keletkezett károkért felelősséget vállalunk.

A csere és a visszatérítés gyors és hatékony folytatásához kérjük, mellékelj egy fényképet, amely bemutatja a termék rossz minőségét vagy sérült területét. Amint felülvizsgáltuk kérelmed, küldünk a cserét, a sérült/hibás terméket nem kell visszaküldeni.

Figyelem: Ez a garancia csak a gyártási hibákra vonatkozik, és nem terjed ki: - Baleset okozta károk - Nem megfelelő gondozás - Normális kopás és elhasználódás - A színek és anyagok lebomlása a napsugárzás hatására - Utólagos módosítás

Megjegyzés: Szabályzatunk szerint erre az átvételtől számítva 14 napod van. Ha már 14 nap eltelt a termék kézhezvétele óta, sajnos nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét ajánlani.
Ha a szállítás a vártnál tovább tart, jogodan áll kérni a visszatérítést vagy a rendelés újbóli elküldését. Egyszerűen keress meg minket elérhetőségeink egyikén, és add meg rendelési számod, mi a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémád.

Megjegyzés: - Kérelmed a megrendeléstől számított 30 napon belül kell benyújtanod csapatunkhoz. Ezt követően előfordulhat, hogy a nyomon követési információk lejárnak, így nem tudunk további segítséget nyújtani.
Minden visszatérítést az eredeti fizetési módra írunk jóvá.

Átutalás: 1-2 munkanap
Bankkártya: 2-3 munkanap

Megjegyzés: Ha a jóváírást nem érkezett meg számládra a fent írt határidőn belül, további segítségért fordulj a bankfiókodhoz.